Terrassen en opritten

Niets leuker dan op een zomerdag gezellig buiten vertoeven. Een terras is eigenlijk een must voor elke woning. Omdat het je woning esthetisch opwaardeert is het belangrijk dat het terras met oog voor detail gelegd wordt. Noppe D staat garant voor kwaliteit bij de materiaalkeuze alsook de uitvoering van alle terrassen, opritten en verhardingen.

XXL tegels voor een moderne look

Kies voor een grotere tegel dan bekom je automatisch een moderne look voor je terras. Noppe D heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van XXL tegels (tot … cm). Lees hier meer over deze tegels.

Bekijk enkele realisaties

De juiste materialen voor je oprit of verharding

Bij een oprit is het belangrijk om voor de juiste materialen te kiezen. Wat is de functie, hoeveel wordt de oprit of verharding belast? Gaat het om een oprit voor twee wagens, of is het eerder een tuinpad naar de berging? Noppe D helpt je kiezen en adviseert om tot het beste resultaat te komen.

Noppe D breekt je oude terras uit

Een bijkomende service van Noppe D zijn mini grond- en graafwerken (link). Handig wanneer je beslist om een nieuw terras of oprit te leggen. Noppe D staat in voor de afbraak en het wegvoeren van de oude bestrating. Het bespaart je een hele hoop zorgen en werk!

 

Nood aan bijkomende grond- en graafwerken?

Lees hier meer over het aanbod

Overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op